Advies inwinnen bij Advocaten Familie- & Erfrecht

Als eerste nichekantoor in Nederland (zowel familierecht als erfrecht), helpen onze advocaten op het gebied van familieconflicten, erfenisconflicten, maar ook bij kwesties die zowel het familie- als het erfrecht raken.


Juridische hulp rondom scheiden en erfenis

Familieruzies, geld, papierwerk, de dood, emotionele scheidingen, kinderbescherming. Het is een kleine greep uit de dagelijkse praktijk van onze familie- en erfrechtadvocaten. Op het eerste gezicht misschien niet de leukste werkomgeving. Toch doen wij ons werk met plezier. Omdat juist bij ingrijpende gebeurtenissen we onze cliënten écht een helpende hand kunnen bieden.

Specialisten familierecht en erfrecht

We zijn het eerste nichekantoor in Nederland op het gebied van familierecht en erfrecht. Onze advocaten houden zich dan ook alleen bezig met deze twee rechtsgebieden. We zijn aangesloten bij verschillende specialisatieverenigingen, zoals de Vereniging van Familierecht advocaten en scheidingsmediator (vFas) en de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN), zodat onze kwaliteit gewaarborgd is. Onze expertise zetten we onder meer in om vermogende particulieren en (echtgenoten van) ondernemers te helpen bij familie- en erfrechtelijke kwesties en om juridisch ingewikkelde nalatenschappen en echtscheidingen af te wikkelen. Daarnaast doen ook notarissen en advocaten regelmatig een beroep op onze vakkennis.

Meer weten over Advocaten Familie- & Erfrecht? Stel uw vraag via het contactformulier of bezoek onze website: familie-erfrecht.nl 

 

advocaten-familie-erfrecht-kennisplatform-alles-over-erfrecht

Powered by TradeMark